Mijn lijst met blogs

woensdag 18 juni 2014

VoetbalplaatjesKijk! Ik sta nu ook genoemd op papier in het tuintijdschrift Tuinieren. Eerder werd ik al weblog van de maand april en nu dus een vermelding bij de tuinblogs in de rubriek 'Online geoogst'. Erg leuk. Het grappige was namelijk dat twee redacteuren mij onafhankelijk van elkaar benaderd hadden. Eén voor bovengenoemde rubriek in de maand juli en de ander voor het online gedeelte. Ik voel me vereerd!

Enigszins jammer is het feit dat de foto niet echt bij de tekst past en de tipi  in beeld bij de sperziebonen hoort die nog lang niet in bloei stonden...Ik vind het zelfs een beetje een dorre foto. Maar ach, de redacteur beslist.

Ik bejubel in de quote de actie van de Dekamarkt die zaadjes uitdeelde in plaats van voetbalplaatjes, zoals bij de AH. Maar die namen zijn natuurlijk verwijderd...

Hier kun je het originele stukje lezen en de bijbehorende foto bewonderen:


Ah! De lathyrus tipi bloeit. Zaadjes van de Dekamarkt via mijn schoonmoeder. Dat zijn tenminste acties. Weg met de voetbalplaatjes. Doe mij maar zaadjes.

Nog even voor de voetballiefhebbers, ik heb niks tegen voetbal hoor. Wel tegen voetbalplaatjes. Of juichhamsters. En ik vind het heel leuk als Nederland zo goed blijft voetballen zoals ze afgelopen vrijdag deden! Wij houden van oranje om zijn daden en zijn doen:)

Goudsbloem

4 opmerkingen:

 1. leuk zo, die vermeldingen! en helemaal mee eens, zaadjes ipv voetbalplaatjes :) maar verder heb ik ook niet zoveel met voetbal. ik heb niets tegen de sport op zich, maar wel tegen de massahysterie eromheen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Isis, wat reageerde je snel! Ik kan met mijn eigen laptop (=oud) niet reageren op mijn blog. Wel met de iPad kom ik nu achter...maar die is van mijn man. Fijn dat je me volgt.

   Verwijderen
 2. Helemaal mee eens Marike, superleuk idee trouwens, zaadjes ipv. plaatjes.

  Groet,

  Marieke http://boomgaard-mariekenolsen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom Marieke, ik heb ze al weer bijna in bloei, de Dekamarkt siererwtjes. Wie wat bewaart, heeft wat.

   Verwijderen